ORGM tarafından Sınıf Rehberlik Etkinlikleri yayınlandı.

10.09.2021 1159

MEB Özel eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Müdürlüğünce her okul kademesi için gelişimsel, yeterlik temelli , problem odaklı ve kültürel farklılıkları dikkate alan kapsayıcı sınıf içi rehberlik etlinlikleri yayınlandı.

Okul Öncesi Sınıf Rehberlik Etkinlikleri için TIKLAYINIZ.

İlkokul Sınıf Rehberlik Etkinlikleri için TIKLAYINIZ.

Ortaokul Sınıf Rehberlik Etkinlikleri için TIKLAYINIZ.

Lise Sınıf Rehberlik Etkinlikleri için TIKLAYINIZ.

Sınıf rehberlik etkinliklerinin dijital ortamda kullanılabilmesi için  dDijital Sınıf rehberlik Etkinlikleri Platformu (DİSREP) oluşturulmuştur. Öğrenciler tablet, telefon, pc gibi araçlarla online olarak etkinliklere katılabilecek ve kendi başına da gerçekleştirebilecekler.

"Dijital Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Platformu"na (DİSREP) https://orgm.meb.gov.tr/disrep/index.html  adresinden ulaşabilirsiniz.

Adres:
Tozkoparan Mahalllesi. General Fehmi Tuncalı Caddesi Ezher Sokak No 3 Güngören/İst. Tozkoparan Ortaokulu Giriş Kat