Güngören Rehberlik Ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Rehberlik ve Psikolojik Danışma ile Özel Eğitim alanlarında bölgemizin hızlı, ilkeli ve dünya standartlarında hizmet veren ve kendini sürekli geliştiren en iyi Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak örnek bir kurum olmak

Misyon: Sürekli gelişen ve değişen dünyada bireylerin kendilerini her yönüyle tanıyıp gelişimlerine yardımcı olacak mevcut fırsatlar hakkında farkındalık uyandırmak; farklı gelişim özellikleri gösteren bireyleri tanımlamak ve bu bireylerin uygun eğitim ve öğretim ortamlarına yerleştirilmelerini sağlayarak gelişim düzeylerini takip etmek, ailelere yönelik danışmanlık hizmetlerinin sunulması esasına dayalı olarak bireylerin, yaşadıkları toplumla bütünleşerek kendilerini gerçekleştirmelerine ve mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak.

Başarılar: 2015/2016 Eğitimde Yenilikçilik Ödülü 2015/2016 Eğitimde İyi Örnekler

Saatler: 08:30 - 17:00 Yaz saati uygulaması (12:30 - 13:00 öğlen arası) 08:00 - 16:30 Kış saati uygulaması (12:00 - 12:30 öğlen arası)
Isınma: Merkezi Isıtma (Doğal Gaz)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gunram.meb.k12.tr

Adres - Tozkoparan Mahalllesi. General Fehmi Tuncalı Caddesi Ezher Sokak No 3 Güngören/İst. Tozkoparan Ortaokulu Giriş Kat

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - İlçe merkezinde bulunan kurumumuzun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlık binasına uzaklığı yaklaşık 3 km´dir. Kurumumuz Tozkoparan Ortaokulu - Tozkoparan İmam Hatip Ortaokulu ortak binası giriş katında bulunmaktadır. Kurumumuz çevresinde İSKİ Güngören Şube Müdürlüğü, Ali Fuat Cebesoy İmam Hatip Ortaokulu, Ali Fuat Cebesoy Kız Anadolu İHL, Dr. Lütfi Kırdar İO kurumları bulunmaktadır.

Ulaşım 92B, 92C, Topkapı Minibüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde