GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN ''ÖZEL EĞİTİM İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK AFET SONRASI UYUM ETKİNLİKLERİ'' KİTABI YAYIMLANDI.

GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN ''ÖZEL EĞİTİM İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK AFET SONRASI UYUM ETKİNLİKLERİ'' KİTABI YAYIMLANDI.

26.04.2023 98

Genel Müdürlüğümüz, afetten etkilenen illerde kurulan Özel Eğitim Destek Çadırları, Temel Eğitim Destek Çadırları, deprem sonrasında açılmaya başlanan okullarımız ve ayrıca eğitime devam eden diğer illerdeki okullarda görev yapan öğretmenlerin uyguladıkları etkinliklerin eğitsel temele dayandırılması ve onlara bu süreçte rehberlik edilmesi amacıyla başta özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize yönelik bir etkinlik kitabı hazırladı. 

Yine Genel Müdürlüğümüz tarafından "Özel Eğitim İhtiyacı Olan Öğrenciler İçin Afet Sonrası Uyum Etkinlikleri Kitabı" basımı yapılarak deprem bölgesindeki illere ulaştırılacaktır. 

 

"Özel Eğitim İhtiyacı Olan Öğrenciler İçin Afet Sonrası Uyum Etkinlikler Kitabı"na ulaşmak için;

http://orgm.meb.gov.tr/www/ozel-egitim-ihtiyaci-olan-ogrenciler-icin-afet-sonrasi-uyum-etkinlikleri-kitabi-yayimlandi/icerik/2336 adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Kaynak: http://orgm.meb.gov.tr/

İLETİŞİM

Adres:
Tozkoparan Mahalllesi. General Fehmi Tuncalı Caddesi Ezher Sokak No 3 Güngören/İst. Tozkoparan Ortaokulu Giriş Kat


Telefon
(212) 569 2468


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın